dimecres, 9 de març del 2022

Setmana del carnaval

Els nens i nenes de 6è han anunciat l'arribada del Carnaval. Ho han fet a través de la repicada de tambors i el Reine del Carnaval que han elaborat els mateixos infants. Han escollit que no sigui ni home ni dona. Tots els infants des de P3 fins a 6è van fer unes peticions a la Reine, que vam llegir al pati acompanyats per una bona batucada. En aquest petit vídeo, si cliqueu sobre la paraula, podreu veure que bé ens ho vam passar.

Una vegada vam fer el nostre pregó, cicle superior vam anar al parc dels pinetons per celebrar el dia de la truita, seguint la tradició de la nostra cultura. 

Alguns van portar entrepà, altres tapers de truita o de botifarra d'ou.  Després d'aquest bon esmorzar vam jugar tots junts!


Al llarg de la setmana, vam seguir les consignes del nostre reine carnestoltes: Un dia d'esportistes, un altre tots d'un mateix color, de bebès...




Per fi ens va arribar el gran dia del carnaval. El temps ens va deixar poder ballar, gaudir d'una gran animació i veure el ball que ens van preparar les nostres mestres. Ens ho vam passar genial!  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada